fbpx
 

Kat4 tips til en glad kat

05/01/2022by Ali
pexels-anel-rossouw-2558605

Knuselsker du din kat, og vil du også gerne være sikker på, at den knuselsker dig? Så er der faktisk nogle ting, du kan gøre for at gøre den ekstra glad for dig. Hvad det er, kan du læse nærmere om herunder.

Sådan gør du din kat glad

Indret hjemmet efter dens behov

Der er ingen tvivl om, at en kat godt kan lide at gøre opmærksom på, hvor den hører til. Derfor er det også en god ide at indrette dit hjem efter, at du har en kat. Det gør den ikke kun tryg og glad, men giver dig også færre problemer med ødelagte møbler og gulve.

Du kan med fordel gøre følgende:

  • Have en kradseblok stående, så den kan holde sine kløer nede.
  • Have puder og kasser stående forskellige steder, så den kan sove der, hvor den har lyst.
  • Have et klatretræ stående, så den ikke sætter sig i vindueskarmen for at kigge ud.
  • Have legetøj liggende, som den kan lege med og ikke mindst jage efter.

Det skulle gerne give dig en tryg og glad kat, fordi alle dens behøv imødekommes.

Hav en kattelem

Katte kan godt lide at komme udenfor, og da de ikke på samme måde kan luftes som en hund, er det en god ide med en kattelem i døren. Det giver den mulighed for at komme ud, når den har lyst til det. Selv hvis du kun har en altan, gør det en verden til forskel for din kat.

Godt foder og godbidder

Ligesom hos mennesker er god kost vejen til en glad kat. Det sikrer ikke kun, at den ikke får ernæringsrelaterede sygdomme som gigt eller diabetes. Det sikrer også, at pelsen er fin at se på, at fordøjelsen er, som den skal være, og at katten generelt bare er glad. Den kan sagtens få godbidder et par gange om dagen, så længe de bare er i en god kvalitet og bidrager til dens gode kost.

Ormekure og dyrlægebesøg

Det er altid godt at komme jævnligt til dyrlægen, da det sikrer, at katten er sund og rask og ikke skjuler, at den har det skidt. Samtidig med det kan du også sikre dig, at den ikke får orm eller lopper ved at købe nogle ormekure og loppemidler med. For det er også noget, din kat vil sætte stor pris på ikke at døje med.

bt_bb_section_top_section_coverage_image

Myhappypet ApS | Skyttehusene 55 | 2620 Albertslund | CVR-42699659 | Info@myhappypet.dk

Kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0