fbpx
 

MyHappyPet Spørgsmål

  • Indholdet i myhappypet
  • Leveringsinfo
  • Om betalingen
  • Alt om myhappypet
Godbidderne

Vi gøre vores ypperste for at levere de bedste godbidder samt legetøj. Og det er ikke nemt, men vi syntes da selv, at vi kommer i mål med dette.Godbidder med højt kødindhold, lavt på fedtindhold og fyldt med vitaminer, hvorved din hund eller kat får det bedste af det bedste i en lille godbid, som kan snuppes når som helst. 

Allergivenlige godbidder

Skulle du modtage et produkt, som din hund eller kat ikke kan tåle, så skriv endelig til os på: info@myhappypet.dk Så vil vi tilpasse dit abonnement til næste gang. Samt sende en ekstra godbid med som erstatning til den din hund eller kat ikke kunne tåle.

Legetøjet

Med det fremsendte legetøj, i din happy-box, har vi taget højde for, at alle hunde og katte ikke er ens. Vi har taget højde for, at det er et produkt, som kan tåle lidt af hvert.Kvalitetslegetøj som er fremstillet i stærke materialer og med funktionalitet taget for øje.

Hvornår sender I MyHappyPet goodiebox?

Fra du bliver en del af MyHappyPet familien, går der 24 timer til din første goodieboks fra MyHappyPet sendes. Efterfølgende sender vi 30 dage efter.Jeres goddiebox vil være fremme indenfor 1-3 hverdage – fragtfrit. Og I vil løbende blive opdateret, hvor den befinder sig. Så I kan bare glæde jer.

Jeg har ikke modtaget min MyHappyPet goodiebox?

Skulle i mod forventning ikke have modtaget jeres box fra MyHappyPet. Så vil vi blive rigtige glade for, hvis en af jer ville ringe eller skrive til os, så hurtigt som overhovedet muligt. Herefter vi vil få snuset os frem til den og med hast sende en ny afsted til jer.

Hvornår kommer min MyHappyPet goodiebox?

Fra du bliver en del af MyHappyPet familien, går der 24 timer til din første goodieboks fra MyHappyPet sendes. Efterfølgende sender vi 30 dage efter.Vi sender alle pakker med GLS, som bliver tildelt et tracking nr, hvorved din pakke også er forsikret, hvis den skulle blive væk.Fra vi sender din goodibox til den bliver leveret til ønskede adresse. Går der 1-3 hverdage. Du vil blive informeret løbende.

Hvornår ved jeg om min goodiebox er kommet frem?

Alle bestillinger leveres sikkert og rettidigt med GLS, uden nogle former for ekstra gebyr eller told afgifter.
Alle pakker sendt med GLS er tildelt et tracking nr. Så snart den er landet i en pakkeshop, valgt af jer, vil en af jer modtage en sms. Og så er det bare med at luffe ned og hente den.

Sikker Betaling

MyhappyPet.dk kryptere alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende, inklusive MyhappyPet.dk, ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.
Ved online betaling med et betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise betalingen, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort skulle blive misbrugt på en netbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i deres betalingssystem.
Det samlede beløb bliver tidligst trukket på kortholderens konto, når varen afsendes fra MyhappyPet.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Hvordan forgår betalingen.

Ved tilmelding betaler du med kreditkort, som også benyttes ved fremtidige betalinger. Gennem MyHappyPet modtager vi de mest almindelige kreditkort, så vi er bare så klar til at tage imod jer.Vi spærrer ikke dine penge og hæver hellere ikke før din pakke sendes afsted.Vi hæver det pågældende beløb, den dag jeres goodiebox sendes afsted.

Hvordan sætter vi vores abonnement på pause?

Med et par enkelte klik kan I nemt og hurtigt sætte jeres abonnement på pause, men hvorfor skulle I egentlig gøre dette?Besøg hjemmesiden (link). Under bestil nu, finder du min konto. Log ind med brugernavn samt adgangskode. Vælg medlemskab og sæt jeres abonnent på pause, så simpelt er det.  

Hvem er MyHappyPet

MyHappypet er en online shop, som tog udspring i 2020. Grundlaget for MyHappyPet er vores passion for dyr og vores dagligdag indenfor IT. Teamet bag MyHappyPet er helt almindelig mennesker. Vi besidder ingen superkræfter, og dog. Vi er faktisk ret så gode til at lytte til dit kæledyrs behov.

Hvordan virker MyHappyPet

MyHappyPet er bygget op omkring at gøre det nemt og bekvemt for dig, så du ikke skal huske på at købe godbidder ind til hund eller kat. Det klarer vi nemlig for dig, endda med lidt legetøj til. Med en abonnementsløsning fra MyHappyPet sendes jeres goodiebox til jer d. 1 i hver måned. Så I har altid noget at glæde jer til.   Det er faktisk så nemt som beskrevet og endda med nogle enkelte klik. Tilmeld dig her (link) og vi sender nogle lækre godbidder afsted.  

Hvordan opsiger vi vores abonnement

Med et par enkelte klik kan I nemt og hurtigt opsige jeres abonnement. Ej, hvorfor nu det, hvad kan vi gøre for, at I bliver?Besøg hjemmesiden (link). Under bestil nu, finder du min konto. Log ind med brugernavn samt adgangskode. Vælg medlemskab og opsige jeres abonnement, så simpelt er det.

Noget er galt med vores goodiebox

Ring til på os 28930097 mellem 10 og 16 eller skriv til os på info@myhappypet.dk – 365 dage om året. Og så skal du bare se, hvor hurtigt vi finder en løsning.
Vi vuffes ved.

bt_bb_section_top_section_coverage_image

Myhappypet ApS | Skyttehusene 55 | 2620 Albertslund | CVR-42699659 | Info@myhappypet.dk

Kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0