fbpx
 

MyHappyPet.dk – Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leveringer fra MyHappyPet.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor andet ikke er aftalt skriftligt, mellem køber og MyHappyPet.dk

Dokumentation og vejledning:

Hvis der udleveres en brugervejledning fra vores leverandør til varen, følger denne med leveringen fra MyHappyPet.dk Ønskes der yderligere oplysninger eller rådgivning, så skriv venligst til os: Info@myhappypet.dk

Leveringstidspunkt og transport:

Alle bestillinger leveres sikkert og anonymt med GLS, uden nogle former for ekstra gebyr eller told afgifter. Ordren vil blive leveret til den valgte GLS pakkeshop eller med levering til en af dig angivet adresse. Levering af varer fra MyHappyPet.dk anses for sket når køberen har fået varen udleveret. Enten som afhentning eller levering til døren.

Leveringstiden er 1-3 hverdage. Vi sender pakker dagligt frem til kl. 15.

Betaling: 

På MyHappyPet.dk kan der betales med:

Dankort
eDankort
Mastercard
Mastercard DK
Visa
Visa DK
Visa Electron
Visa Electron DK
Maestro
Maestro DK
Mobilpay

Kortsikkerhed:

MyHappyPet.dk kryptere alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende, inklusive MyHappyPet.dk, ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Ved online betaling med et betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise betalingen, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort skulle blive misbrugt på en netbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i deres betalingssystem.

Det samlede beløb bliver tidligst trukket på kortholderens konto, når varen afsendes fra MyHappyPet.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Hvis du vil fortryde dit køb (fortrydelsesret)

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler på MyHappyPet.dk

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du;
a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved (email: Info@myhappypet.dk. eller telefon: 28930097) I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.

Standardfortrydelsesformular finder du medsendt din ordrebekræftelse eller du kan finde den her

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig, at give os tydelig meddelelse om dette.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. MyHappyPet.dk fører ikke sådan varer. Udgifterne for returnering forventes derfor højst at beløbe sig til ca. (100) DKK.

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på adressen mod forudgående aftale.

MyHappyPet.dk
Skyttehusene 55
2620 Albertslund

Vil du klage over dit køb

Ved alle former for klager bedes du rette henvendelse på mail til Info@myhappypet.dk. Lykkes det ikke os at finde en løsning, kan du indgive en klage til, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

EU-land end Danmark

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her http://ec.europa.eu/odr

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 30 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

MyHappyPet.dk
Skyttehusene 55
2620 Albertslund

Ved personlige henvendelse vedr. reklamation bedes kunden give besked inden de kommer.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular eller vedlægger følgende;

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på Babynest-online.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret) 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Varen sendes til:

MyHappyPet ApS
Skyttehusene 55
2620 Albertslund

Ved personlige henvendelse vedr. reklamation bedes kunden give besked inden de kommer.

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så
vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

Den dataansvarlige på MyHappyPet.dk er (Webmaster – Jonas Holm – Info@myhappypet.dk).

For at du kan indgå aftale med os på MyHappyPet.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos MyHappyPet.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for MyHappyPet.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til MyHappyPet.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos MyHappyPet.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til MyHappyPet.dk via e-mail (Info@myhappypet.dk)

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til (Info@myhappypet.dk).  hvortil der kan regnes en behandlingstid på 8 dage. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området:

Forbrugerklagenævnet

kfst.dk

Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby

email: kfst@kfst.dk

41 71 50 00 (Hverdage 9-16)

Sådan handler du hos os:

For at foretage et køb på MyHappyPet.dk skal du igennem 5 trin.

  1.         Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen.
  2.         Indtast dine personlige oplysninger
  3.         Vælg forsendelses-/betalingsmåde
  4.         Godkend vores forretningsbetingelser
  5.         Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend købet

Go` fornøjelse med dit nye produkt

MyHappyPet ApS
Skyttehusene 55
2620 Albertslund
CVR: 42 69 96 59
Mobil: 51 84 44 91 / 28 93 00 97

bt_bb_section_top_section_coverage_image

Myhappypet ApS | Skyttehusene 55 | 2620 Albertslund | CVR-42699659 | Info@myhappypet.dk

Kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0