fbpx
 

KatHvilket foder og godbidder skal du give til din kat?

05/01/2022by Ali
pexels-anna-shvets-4587955

Som katteejer er det helt naturligt, at du gerne vil give den det bedst mulige. Især når det kommer til foderet og godbidder, da det har stor betydning for, hvordan den har det.

For at undgå ernæringsrelaterede sygdomme som overvægt, gigt og nyresvigt, er det meget vigtigt, at du prioriterer at give din kat kvalitetsfoder og kvalitetsgodbidder. Ved at gøre dette imødekommer du dens behov for korrekt ernæring – og får katten den korrekte ernæring, har du en sund og glad kat.

Tørfoder eller vådfoder?

Er du i tvivl om, hvad der er det bedste til din kat, kan vi godt forstå det. For det er ikke nemt – og valget mellem tørfoder og vådfoder kan nærmest være som religion for nogen. Langt de fleste katte klarer sig dog ganske udmærket med tørfoder. Hvis du dog ser, at den begynder at blive undervægtig, kan du med fordel supplere med vådfoder.

Det ene er som udgangspunkt ikke bedre end det andet. Men, nogen vil mene, at vådfoderet er mere naturligt med tanke på, hvad den ville spise, hvis ikke den var en huskat.

Vælg derfor gerne det, som du kan se eller synes, passer bedst til din kat. Der er ikke noget rigtigt eller forkert, så længe foderet blot passer til katten.

Hvilke godbidder er gode til katte?

Ligesom med godbidder til hunde, er det også sådan med godbidder til katte, at der findes varianter, der er som det rene slik. Denne type af godbidder skal du gerne gå langt udenom, da de ikke har nogen ernæringsmæssig værdi og derfor heller ikke gavner.

Gå derfor gerne efter godbidder i høj kvalitet fra producenter, som er anerkendt for at lave godbidder til katte, der bidrager positivt til deres ernæring.

Husk dog altid på, at godbidder ikke skal gives i lige så stort et omfang som foder. Det skal begrænses, så katten ikke bliver overvægtig. Vi ved godt, det er svært, når nu du bare gerne vil forkæle din kat – men det er det bedste for den.

Vil du gerne se nærmere på godbidder til din kat, kan du se nærmere her, hvor du kan bestille kvalitetsgodbidder til katte på abonnement. Så behøver du ikke holde øje med, hvornår du løber tør, og hvornår du derfor skal bestille nogle nye godbidder. Det er smart og meget enkelt.

bt_bb_section_top_section_coverage_image

Myhappypet ApS | Skyttehusene 55 | 2620 Albertslund | CVR-42699659 | Info@myhappypet.dk

Kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0